Népszerű fajok

Dieffenbachia parazita

dieffenbachia parazita aki meggyógyult a féregtől

Legfontosabb Cserjék Az aroid család nagyon szép díszítő cserje már régóta letelepedett hazánk otthonában és irodájában. Dieffenbachia trópusi szélességekből. Olyan szép, hogy például Vietnam lakói virágtartókba ültették, hogy parkokat díszítsenek. Ennek a szépségnek a gyümölcsléje nagyon mérgező, és a bőrrel és a velük érintkező nyálkahártya-duzzanatokkal jár.

Otthon Dieffenbachia képes növekedni magassága 2 méter. Dieffenbachia parazita levelei a növény fő díszítése. A zöld levelek különböző árnyalata és telítettsége krém vagy fehér mintázattal pontozva, a növény típusától függően.

meddőség condylomától

A dieffenbachia egyik jellemzője a gyors növekedés. A növekedési pont a koronán van, ahonnan tíz naponta egyszer megfelelő gondossággal megjelenik egy új levél.

Optimális leszállási idő

A szár több mint egy fa törzse, és a levelek elterjedt koronát hoznak létre. A Dieffenbachia bozontos fajtái vannak. A növekvő dieffenbachia jellemzői A dieffenbachia helyiség egy meglehetősen szeszélyes és igényes gondozóüzem.

A nem megfelelő körülmények elleni tiltakozásnak köszönhetően az alsó levelek és részben vonzereje elveszik. A Dieffenbachia termofil, és jól érzi magát a terem mélyén mesterséges fényben.

Szereti a bőséges öntözést és nedves levegőt beltérben.

 1. Hogyan kell törődni a dieffenbachia otthon, és nő egy gyönyörű növény - Fák
 2. A dieffenbachia transzplantációja és fiatalítása otthon - Gyógynövények
 3. Hogyan kell törődni a dieffenbachia otthon, és nő egy gyönyörű növény - Bogyók
 4. В сложной социальной структуре города было много подобных титулов, и чтобы изучить их, понадобилась бы целая - А ты часто приходишь .
 5. Нигде не было видно знакомого металлического блеска, издавна присущего слугам человеческим.
 6. Они простирались на километры, все выше вздымаясь к небу, становясь все изощреннее, монументальнее, эффектнее.
 7. A dieffenbachia telepítése és karbantartása otthon - Cserjék

Ültetés dieffenbachia A Dieffenbachia többféleképpen ültethető, dieffenbachia parazita elfogadható és egyszerű otthon. Leszállás módszerek Dieffenbachia parazita növény tetején levő dugványok szára Leggyakrabban az ültetés dugványokkal vagy szárakkal történik, kevésbé ritkán légrétegzéssel.

Optimális leszállási idő A csúcs- és szárdugványok ültetése az év bármely időpontjában megtörténhet. Hogyan válasszuk ki a talajt talajösszetétel A dieffenbachia nem ajánlott talaj megvásárlása tőzeg hozzáadásával.

A tőzeg megtartja a nedvességet, és ez okozhat olyan gombás betegségek kialakulását, amelyek nemcsak a gyökerekre, hanem a növény leveleire is hatással vannak. A talajnak enyhén savasnak kell lennie, leveles talajjal, sphagnummal, zúzott faszénnel, magas tengerszintű tőzeggel tűlevelű talajjal helyettesíthető és homokkal. Ha paraziták tabletták kezelése talaj keveréket még mindig megvásárolják a boltban, meg kell tisztázni annak összetételét.

A dieffenbachia otthoni gondozásának sajátosságai A Dieffenbachia gondozása a megfelelő hely kiválasztása és a megfelelő megvilágítás, öntözés és levegő páratartalom megszervezése. Helyszín és világítás Túl fényes fény nem szükséges dieffenbachia, inkább szétszórt. A fénynek azonban elégnek kell lennie ahhoz, hogy ne dieffenbachia parazita el a levelek gyönyörű színét.

dieffenbachia parazita

A sötét helyiség és a fényforrásoktól való távolság attól a ténytől függ, hogy levelei egyre kisebbek lesznek. A legjobb az egészben, hogy a dieffenbachia a keleti vagy nyugati helyiségekben érzi magát.

 • Hogyan lehet férget kihozni
 • Nagy férgek a gyomorban

A déli oldalon napsütést kap, és az északi oldalon leveleit elveszítheti. Emellett nem tolerálja a tervezeteket. Levegő páratartalma Mint egy trópusi növény, a dieffenbachia szereti a nedves levegőt. Gyakran lehet permetezni és dörzsölni a levelein.

A talajban zúzott faszenet, és a tőzeget, ha szükséges, cserélje ki a tűlevelű fák alatt. A kapott hordozónak lazanak és nem túl nedvesnek kell lennie. Ha a transzplantáció vagy a további növekedés folyamatában a dieffenbachia gyökerei állandóan nedves, sűrű környezetben jelentkeznek, ez rothadó és elkerülhetetlen betegségekkel fenyeget. A metszés után maradó csupasz szár és lombozat könnyű homokkeverékben sikeresen gyökerezik. Idővel az eredményül kapott dugványok ugyanolyan szép Dieffenbachiavá válnak, mint az anyai növény.

Lehet fürdeni a zuhanyban, elkerülve a vizet a potban. Öntözési mód Tavasszal és nyáron rengeteg öntözés látható. Nem szükséges a transzfúzió, de jobb, ha a földgömböt nem túlszárítjuk. A legjobb víz öntözéshez - felolvasztott vagy eső.

A huzaltól és a növény hideg levelei is száradhatnak. A Dieffenbachia-t egy pók atka, scutes, tripszek, levéltetvek támadhatják meg.

Vagy használhat puha, jól elhelyezett vagy forralt vizet. Télen dieffenbachia parazita öntözés csökken, de a talaj kiszáradása nem megengedett. Növényi táplálkozás és műtrágya Dieffenbachia egy nagy növény, ezért sok táplálkozásra van szüksége. Kora tavasztól szeptemberig tíz nap alatt 1 alkalommal kell etetni. A műtrágyák nem tartalmazhatnak meszet, amely a talajt kiszabadítja.

Sok faj létezik az országban

Jó az alternatív ásványi műtrágyák cseréje. A dieffenbachia fajtákhoz, fehér levelekkel, káros nitrogénnel. Zöldekké válhatnak, és a növény elveszti dekoratív hatását. Az ilyen fajták etetésénél el kell hagynia a szerves anyagot, és 20 napon belül 1 alkalommal kell ásványi műtrágyákat készítenie.

Hogyan kell törődni a dieffenbachia otthon, és nő egy gyönyörű növény

Meg kell vágni, és ez nagyon gyakran vezet ahhoz a tényhez, hogy a növény egy hosszú szár, gyakran csavart, a koronán levő levelekkel. Annak érdekében, hogy a növény szép megjelenésű legyen, meg kell fiatalítani. Ha a dieffenbachia még nem érte el egy kis fa méretét, egyszerűen vágja le a pár centimétert, és először meleg vízzel, majd szénporral dolgozza fel a vágást.

Abban az esetben, ha a növény már majdnem csupasz törzs, teljesen le kell vágni, kb. Vágási módszerek A Dieffenbachia-t vékony fűrészporral vagy éles fogazott késsel borítják, hogy megakadályozzák a fertőzés bevezetését.

Dieffenbachia parazita óvintézkedések szükségesek. Szappanos oldatot és zúzott szenet is el kell készíteni. A metszéskor meg kell győződnie arról, hogy a törzs többi részén több nyugvó rügy van.

Úgy tűnik, dieffenbachia parazita lyukak dieffenbachia parazita gyűrűk. Miután pontosan levágta a törzset, dieffenbachia parazita kell porozni egy darabot szénnel. A fennmaradó csonkot tetejére lehet egy doboz vagy egy levágott műanyag palack borítani, és időről időre szellőztetni, eltávolítva. Amíg a rügyek kikelnek, az öntözést csökkenteni kell.

Virág "Dieffenbachia": leírás, fénykép, gondozás otthon

Ezután vigyázzon a növényre, mint általában - takarmány és víz. Nem szükséges eldobni a vágott részeket, a szárat darabokra lehet vágni, majd ültetési anyagként használni, a tetejét pedig vízbe gyökerezik, és a vágott kenderbe ültethetjük.

Szerezzen egy buja bokor. Csak akkor készül, ha a virágnak nagyobb fazékra van szüksége.

Ültetés dieffenbachia

Amikor a gyökerek teljesen földes golyóval vannak borítva, a növény túl zsúfolt. A transzplantáció módjai Az átültetést általában úgy végezzük, hogy a növényt egy új fazékba helyezzük.

 • Bogyók A dieffenbachia "szobai barátként" való megválasztása rendkívüli dekoratív tulajdonságokat számol.
 • A piszok és a hideg levelek a növény is kiszárad.
 • Быть может, Диаспар и сохраняется в своем вечном стасисе, навсегда замороженный в соответствии с электрическим узором ячеек памяти но сам-то этот узор может быть изменен, и тогда соответствующим образом изменится и сам город.
 • Galandférgek elleni gyógyszerek emberek számára
 • Virág "Dieffenbachia": leírás, fénykép, gondozás otthon - Fák

A talajkeveréknek frissnek kell lennie. A transzplantáció után az alsó levelek sárgára válnak, le kell vágni, és a csúcs aktívan elkezdődik. A korai tavasszal történő transzplantációt ajánljuk, nyáron ez az eljárás rosszul tolerálható.

Amikor a talajt átültetjük, vizet kell öntenünk gyökérrel vagy más benne feloldott növekedési stimulátorral. A régi és sérült gyökereket meg kell vágni, és porított darabokat vágni a zúzott szénnel. A fő módszerek a vágás és a levegő elrendezése. Itt lesz szükség a régi növény vágott szárára és tetejére. Tenyésztési módszerek Apikális oltás Az oltás tetejét úgy kell vágni, hogy a szár alatt a szár dieffenbachia parazita lévő szár legyen.

Vágjuk 2 cm-re a vese alatt. Gyökerezik vízben, egy könnyű tőzeg keverékben, vagy nedves homokban. Fontos, hogy az újonnan ültetett növény jó nedvességet, permetezést, öntözést és jó megvilágítást biztosítson.

Amikor a vízben gyökerező szár, a gyökerek több centiméterrel nőnek, a dieffenbachia parazita állandó helyre helyezhető át. Reprodukciós szárdugók A tenyésztésre szánt szárak darabjait az ültetés előtt pinworms meghal meg kell szárítani - egy-két napot, nem többet.

A szegmensen elég egy vese. A szegmenseket cm-rel cseppenként hozzáadjuk a talajhoz, vízszintesen elhelyezve a vesével. A gyökerezés és a csírázás után átültetik őket a földbe, ami a Dieffenbachia számára jellemző.

Reprodukálás légi elrendezésekkel A száron több kicsi vágás történik, majd borotvával borított és átlátszatlan fóliával burkolva, a szálakkal rögzítve.

A dieffenbachia transzplantációja és fiatalítása otthon

Amikor az első gyökerek megjelennek, a szárat vágjuk, dieffenbachia parazita cellofánt eltávolítjuk, és a szegmenst a mohával együtt a szubsztrátumba ültetjük. Mikor virágzik a dieffenbachia? Virágok - nem a fő díszítés Dieffenbachia. Évente és nagyon rövid ideig virágzik.

A dieffenbachia eredete: biológiai portré

Virágzás, virágforma Virágzó dieffenbachia - egy jelenség, ami nagyon ritka otthon. A szokásos virágzási idő a késő tavasz. Áprilisban vagy májusban kisméretű virágot dobhat ki egy fátyol borított köpenyt. A virág és az ágytakaró színe krémes zöld. A virágzás körülbelül egy hétig tart, majd dieffenbachia parazita takaró elhalványul, bár maga a virág is marad. Mi a teendő virágzás után Amikor a virágzás véget ér, a kifakult virágot meg kell vágni, sok erővel és tápanyaggal van szükség a növényről.

Ha ez nem történik meg, a dieffenbachia lassíthatja a növekedést és elkezdheti elveszíteni a leveleket. A legismertebb fajok és fajták a növények Dieffenbachia foltos Legfeljebb 1 méter magas, nagy, sötétzöld levelekkel, világos krémmel vagy fehér vénákkal vagy foltokkal. Számos fajtája különbözik a levél színétől.

aszcaris tünetei felnőtteknél mire lehet felhasználni a férgeket

Dieffenbachia camilla A Dieffenbachia fajtájú fajták közül az egyik. A levéllemez színe eltér - a közepe szinte fehér, a levelek szélei zöldek.

Dieffenbachia transzplantáció otthon

Ahogy a hogyan lehet férgeket ellenőrizni nő, a közepe enyhén zöldre nőhet. Dieffenbachia Dieffenbachia parazita Compact Ez Dieffenbachia spray, cm-re nő, nagy fehér foltokkal.

Diffenbachia bájos Nagyon gyenge dieffenbachia parazita gyenge megvilágítású szobákban, közel 2 méterre nő.