A nap képe

Parazita 2020

A szakértők egy hal röntgenképén fedezték parazita 2020, hogy egy rák elpusztította és elfoglalta a gazdatest nyelvét. Forrás: inaturalist A nyelvevő rákokat jól ismeri a tudomány, ennek ellenére még mindig ámulatba ejtik a kutatókat.

parazita 2020 aszcariasis címek

Az ízeltlábúak addig szívják a vért a halak nyelvéből, amíg az teljesen el nem sorvad — írja a Live Science.

Ezt követően a parazita elfoglalja az egykori nyelv helyét. Kory Evans, a Houstoni Rice Egyetem biológusa épp halak csontvázairól készült 3 dimenziós parazita 2020 digitalizált, amikor az egyik egyed nyelvének helyén megpillantotta a parazitát.

Előkészületek[ szerkesztés ] A film ötlete ban született meg. Miközben a Snowpiercer — Túlélők viadala című filmjén dolgozott, Pong  Bong ot egy színházi színész barátja arra biztatta, írjon színművet. Húszas évei elején egy gazdag szöuli család fiát korrepetálta, és ezt az élményt akarta színműben megörökíteni.

A kutató Twitter-oldalán osztotta meg a különös képeket. I found a tongue-eating isopod purple in one of our wrasse scans this morning while digitizing it.

parazita 2020 a férgekre veszélyes a szervezet számára

These parasites attach themselves to the tongues of fishes and effectively become the new tongue…horrifying backdatwrasseup pic. Az élősködők a kopoltyún keresztül jutnak be a gazdatestbe, utóbb pedig a nyelven telepednek meg.

mélytisztítás a parazitáktól

Az ízeltlábúak véralvadásgátlót is használnak, és úgy kapaszkodnak tisztítás parazitákból hidrogén-peroxiddal parazita 2020 nyelv tövére, hogy elvágják a vérutánpótlást. A nyelv így végül elsorvad és leesik.

parazita 2020 körömféreg-kezelés felnőttnél

Ezt követően a parazita nyelvként kezd el funkcionálni, miközben folyamatosan fogyasztja a hal nyálkáját. A páros akár éveken át is élhet együtt, a kutatók olyan halakat is ismernek, melyek túlélték élősködőjüket.

a pinwormok a hüvelybe kerülnek, mit tegyenek a legjobb gyógyszer férgeknek felnőtteknél

Evans jelenleg egy olyan projekten dolgozik, melyben elkészítik a korallzátonyoknál élő halak csontvázának digitális adatbázisát. A szakértő az Új-Zélandnál élő Odax cyanomelas nevű halfaj koponyáját tanulmányozva fedezte fel a parazitát.

Worst Jiggers of 2016! (3) Trypophobia Triggers