Vissza: Újdonságok

Kun Péter: Gourmet Csárda

PDFNyomtatásÍmél
36 év 36 recept
Ételek a múlt tiszteletére, a jövő nemzedékének

Ár
5900 Ft
Leírás

Amikor az ízek hozzák elő az emlékeket, és úgy érzed, olyat alkottál, ami miatt emlegetik a nevedet, akkor nem dolgoztál hiába. Szeresd a főzés minden percét, és a siker nem marad el. 

A könyv angol nyelven is elérhető. 

A szerző a könyvről:

Egy név és egy fogalom, de leginkább egy stílus, amit rám ragasztott a szakma, és én büszkén viselem. Úgy gondolom, kellően illik ahhoz az általam képviselt minőséghez, és a múlt iránti tisztelethez, amit gasztronómia terén képviselek. Mindig is fontos volt számomra a hagyományok tisztelete, a felmenőink, szüleink receptjei és a magyar konyha sokszínűsége. Az innováció viszont nem kerülheti el a vendéglátást és így a konyhát sem. E két fogalom összegyúrásával tudnám talán jellemezni a Gourmet Csárda kifejezést. A legjobban viszont a képek és az ízek adják vissza a lényeget, amit a könyvemben mindenki láthat és a receptek elkészítésével meg is kóstolhat.

Megrendelhető postai kézbesítéssel vagy személyes átvétellel a Kronosz Könyvesboltban (Pécs, Kóczián Sándor u. 1. )

Kedves Vásárlónk!

Bár a rendelés lezárulásával Ön egy hibaüzenetet fog látni, mi látjuk az Ön kosarának tartalmát. Ennek megfelelően mi azonnal hozzákezdünk a csomagoláshoz és a postázáshoz. A sikeres vásárlásról Ön egy visszajelzést is kap. Elnézést kérünk a kellemetlenségért. Honlapunk hamarosan átalakul: új külsővel, modern fizetési lehetőségekkel.